Βιολογικό Ελαιόλαδο

banner imagebanner image

Βιολογικό Ελαιόλαδο
Athena's Gift | Ελαιοτριβείο - Τυποποιητήριο Ελαιολάδου ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.


Όλες οι συσκευασίες μας διατίθενται και με βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο!
Το βιολογικό ελαιόλαδο είναι το ελαιόλαδο που προέρχεται από ελιές βιολογικής καλλιέργειας δίχως παρεμβάσεις ανεπιθύμητες για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Σύμφωνα με τις αρχές της βιοκαλλιέργειας υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και πρακτικές, βάσει των οποίων γίνεται η λίπανση, η καταπολέμηση των ασθενειών, η διάταξη των δένδρων στον ελαιώνα, το κλάδεμα. Απαγορεύεται η χρήση χημικών ή άλλων ανόργανων λιπασμάτων, οι αεροψεκασμοί, η χρήση φυτοφαρμάκων, ζιζανιοκτόνων και εντομοκτόνων. Επίσημοι οργανισμοί ελέγχου και τυποποίησης διενεργούν ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής, διατήρησης και εμφιάλωσης, προκειμένου να βεβαιώσουν και να χορηγήσουν το πιστοποιητικό βιολογικής προέλευσης στους ελαιοπαραγωγούς.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μας «ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ» είναι πιστοποιημένο από τη ΒΙΟ-ΕΛΛΑΣ Α.Ε., εγκεκριμένο Φορέα Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Είναι γνωστό ότι το βιολογικό ελαιόλαδο, όπως και το συμβατικό, είναι προϊόν ιδιαιτέρως ευαίσθητο στη θερμοκρασία, το φως και τον αέρα. Η αποθήκευση του βιολογικού ελαιολάδου στο ελαιοτριβείο μας, γίνεται με απόλυτο σεβασμό σε ξεχωριστές ανοξείδωτες δεξαμενές προστατευμένες από το φως και τον αέρα, οι οποίες τοποθετούνται σε κατάλληλους χώρους ώστε να διατηρείται μια σταθερή θερμοκρασία.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας αλλά και για
να μας δώσετε τις παραγγελίες σας.