Όροι

banner imagebanner image
Athena's Gift
Ελαιοτριβείο - Τυποποιητήριο Ελαιολάδου Σολάκι Μεσσηνίας


Η επιχείρησή μας “Athena's Gift” αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση με μακρόχρονη παράδοση στο χώρο του ελαιολάδου. Στηριζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια σε αρχές και αξίες, παράγουμε με μεράκι και σας προσφέρουμε με συνέπεια, αγνό και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, αποκλειστικά και μόνο από την Κορωνέικη ποικιλία.

Τα κτήματά μας, το σύγχρονο ελαιοτριβείο μας, καθώς και η σύγχρονη μονάδα τυποποίησης του ελαιολάδου μας βρίσκονται στο χωριό Σολάκι, στην περιοχή της άνω Μεσσηνίας, στον δήμο Οιχαλίας που εδώ και τέσσερις γενιές δραστηροποιούμαστε με την παραγωγή ελαιολάδου.

Επιλέγουμε τον καλύτερο καρπό από τους ελαιώνες μας, τον ελαιοποιούμε στο δικό μας λιοτρίβι, το οποίο λειτουργούσε από το έτος 1930 και με υπερηφάνεια σας προσφέρουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανωτέρας ποιότητας.

 

 
Η διαδικασία ελαιοποίησης γίνεται «εν ψυχρώ», σε θερμοκρασία μικρότερη από 27oC, με σκοπό τη διατήρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το ελαιόλαδο να έχει πολύ χαμηλή οξύτητα, και άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να χαρακτηρίζεται ως "εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανωτέρας ποιότητας". H περιεκτικότητα σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, εκφραζόμενη σε ελαϊκό οξύ, δεν υπερβαίνει τα 0,8 g ανά 100 g ελαιολάδου (οξύτητα: 0 – 0,8%).

Το παραγόμενο προϊόν αποθηκεύεται μέχρι την τυποποίησή του σε κατάλληλες ανοξείδωτες δεξαμενές, σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και φωτισμού. Όλα τα προϊόντα μας είναι ανωτέρας ποιότητας. Ειδικά το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο  «ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ» είναι πιστοποιημένο από τη ΒΙΟΕΛΛΑΣ Α.Ε., εγκεκριμένο Φορέα Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας εφαρμόζεται πιστοποιημένο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης ποιότητας ISO 220000: 2005. 
Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου ανωτέρας ποιότητας αλλά και ο διαρκείς εξυνχρονισμός της επιχείρησής μας.

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας αλλά και για
να μας δώσετε τις παραγγελίες σας.